4040b17e776e7d0c03450cc56d8a557b_xl.jpg

Το γνωστό Αμερικάνικο περιοδικό GameInformer είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το Metal Gear Solid: Ground Zeroes και να γράψει τις εντυπώσεις του από το gameplay στο νέο τεύχος του. Μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως το campaign είχε διάρκεια λιγότερο από δύο ώρες!

Πάντως στον χρόνο αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα side missions και το console exclusive υλικό, άρα μιλάμε για δύο ώρες gameplay στο κύριο campaign, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά μικρή αυτή η διάρκεια.

Διαβάστε επίσης:

Πως μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες χρηστών στο Ιnstagram! (Video)

Πριν αναρωτηθείτε τον λόγο για τον οποίο το Metal Gear Solid: Ground Zeroes είναι τόσο σύντομο, να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για πρόλογο του Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain καθώς θα σας εισάγει στο κλίμα της ιστορίας του και στο gameplay του. Η τιμή του θα κυμανθεί στα 24 ευρώ για την έκδοση του PS3 και του Xbox 360, ενώ οι εκδόσεις για τις next-gen κονσόλες, PS4 και Xbox One, θα κοστίζουν 36 ευρώ. Ωστόσο, κάποιες φήμες αναφέρουν πως η retail έκδοση του Ground Zeroe για PS3 και του Xbox 360 θα κοστίζει επίσης 36 ευρώ.

Το Metal Gear Solid: Ground Zeroes θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου για PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One.

Πηγή:www.gameworld.gr

Οι λέξεις κλειδιά για ένα επιτυχημένο προφίλ στα Social Media! (Ιnfographic)

 

Super Retro Trio: Νέα κονσόλα 3 σε 1!

 

 

Facebook Comments