3221d0a8d24d9753ce1017a81c583373_xl.jpg

Η Capcom Japan μετά από πολλές καθυστερήσεις αποφάσισε να μας παρουσιάσει ένα μικρό δείγμα από το multiplayer mode του Lost Planet 3. Όπως θα δείτε στο βίντεο, θα πολεμήσετε με ορδές εξωγήινων σε άβατες περιοχές με κακές καιρικές συνθήκες. Το μότο του multiplayer είναι « προσαρμόσου, εξελίσσου, κυριάρχησε ». Το third-person shooter της Spark Unlimited θα υποστηρίζει πολλά multiplayer modes κατάλληλα δημιουργημένα έτσι ώστε να ενισχύσουν την εμπειρία σας στον κόσμο του Lost Planet 3. Δείτε το βίντεο:

 Με αφορμή το χθεσινό τρέιλερ, η Capcom Japan έκανε γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το multiplayer mode του Lost Planet 3. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα υπάρχουν τέσσερα modes και έξι διαφορετικοί χάρτες στους οποίους θα μπορείτε να παίξετε είτε ως δυνάμεις NEVEC είτε ως Snow Pirates. Το ένα από τα modes ονομάζεται Scenario Mode και υποβάλλει μια ομάδα από παίχτες σε δοκιμασίες στις οποίες πρέπει να κρατήσουν είτε επιθετική στάση, είτε αμυντική. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι η επιλογή που σας δίνεται να πολεμήσετε χρησιμοποιώντας είτε κάμερα τρίτου προσώπου είτε πρώτου.

Το δεύτερο mode ονομάζεται Akrid Survival και σε αυτό δύο ομάδες τριών ατόμων καλούνται να αντιμετωπίσουν στρατιές από τους αντίπαλους Akrid. Στο τέλος, οι δύο ομάδες θα πρέπει να πολεμήσουν η μία την άλλη σε μια PvP μάχη. Δυστυχώς η Capcom Japan δεν γνωστοποίησε τίποτα άλλο σε σχέση με τα άλλα δύο multiplayer modes ούτε για τους χάρτες.

Το Lost Planet 3 θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PC, PS3 και Xbox 360.

 'Ενας εκ των παραγωγών του Lost Planet 3, ο Andrew Szymanski, μας εξηγεί σε ένα video-preview το τι πρέπει να περιμένουμε από το multiplayer mode. Συγκεκριμένα δηλώνει ότι το gameplay είναι γρήγορο αλλά εύκολο λόγω του βολικού χειρισμού. Επίσης παρόλο που το multiplayer είναι ξεχωριστό κομμάτι, διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά με το campaign. Δείτε το βίντεο:

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Call of Duty: Διαθέσιμο στις 5 Νοεμβρίου!

 

 

 

Facebook Comments