a70669800d10d7441b9778298976db43_xl.jpg

Η σειρά Lost Planet είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερη. Είχε πάντοτε τον χαρακτήρα ενός απλού Third-Person Shooter που σας βάζει να πολεμήσετε εναντίων των τερατόμορφων εξωγήινων Akrid. Με καθαρά ιαπωνική ανάπτυξη όμως, επηρεασμένη από τα Arcade αλλά και τίτλους σαν το Monster Hunter, διέθετε πολλές ιδιοσυγκρασίες. Παράλληλα, κάθε νέο μέλος της παρουσίαζε βασικές διαφορές από το προηγούμενο.

Το Lost Planet 3 θα είναι και αυτό πολύ διαφορετικό, χάρις στον νέο developer που η Capcom ανάθεσε την ανάπτυξή του, την Αμερικανική Spark Unlimited. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες φαίνεται ότι θα προσφέρει πιο μεθοδικό gameplay που θυμίζει τίτλους σαν το Dead Space, ενώ η θερμική ενέργεια θα χρησιμοποιείται όπως τα χρήματα και όχι για την διατήρηση της ενέργειάς σας, όπως γινόταν στα προηγούμενα games. Το campaign θα είναι επίσης στημένο με διαφορετικό τρόπο, καθώς θα εξερευνάτε ανοιχτές περιοχές, θα μιλάτε με άλλους χαρακτήρες και θα επιλέγετε ποιες αποστολές θα αναλάβετε, όπως ακριβώς στα RPG. Κάποιες από αυτές θα εξελίσσουν την βασική ιστορία ενώ άλλες θα είναι δευτερεύουσας σημασίας. Μια ακόμη αλλαγή αφορά τα VS (Vital Suits), πάνοπλα ρομπότ που θα μπορείτε να πιλοτάρετε, αφού εδώ θα τα φτιάχνετε και θα τα τροποποιείτε οι ίδιοι, ενώ θα αλλάζουν την οπτική σε First-Person Shooter.

Διαβάστε επίσης:

Το νέο τρέιλερ που βλέπετε δίνει έμφαση στην ατμόσφαιρα, δείχνοντας τι μπορεί να συμβεί σε φονικές συνθήκες σαν αυτές που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στο Lost Planet 3. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο θα δείτε το περιεχόμενο που διατίθεται στα pre-orders της Αμερκάνικης έκδοσης και που είναι έξτρα όπλα, αναβαθμίσεις και χαρακτήρες, στους οποίους μάλιστα συμπεριλαμβάνεται και ο μασκοφόρος Hunk από την σειρά Resident Evil. Ελπίζουμε όλα αυτά να ισχύσουν και για την Ευρώπη.

Το Lost Planet 3 θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PC, PS3 και Xbox 360.

 

Tα καλύτερα fails στο Youtube μέχρι σήμερα!(video)

 

H μεγαλύτερη φωτογραφία στο διαδίκτυο με μέγεθος 600.000 pixels!

 

Facebook Comments