882c132c426b58496c79a2215f50341a_xl.jpg

H Square Enix ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες την διάθεση μιας Trial έκδοσης του Lightning Returns: Final Fantasy XIII στο Xbox Live Arcade. H τελευταία είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους Gold συνδρομητές της υπηρεσίας, ενώ οι υπόλοιποι χρήστες θα μπορούν να την κατεβάσουν την Πέμπτη.

Εν τω μεταξύ, στο PS3 το demo του επερχόμενου Action RPG θα διατεθεί αύριο. Η Square Enix πάντως αποζημιώνει τους κατόχους της κονσόλας της Sony για αυτή την μικρή αναμονή με ένα αποκλειστικό costume DLC ονόματι Utsesumi Samurai Garb, το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στην ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης:

Ένα νέο εντυπωσιακό concept για το Samsung Galaxy S5! (Photos)

Να σημειωθεί ότι όσοι από εσάς ολοκληρώσετε το demo και στην συνέχεια postάρετε την πρόοδό σας στα social networks όπως το Facebook ή το Twitter θα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μια ακόμη εμφάνιση για την Lightning. Η τελευταία σας επιτρέπει να ντύσετε την ηρωίδα σας στα “χρώματα” του Siegfried από το Final Fantasy VI. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα διάφορα costumes έχουν άμεσο αντίκτυπο στις ιδιότητες και τα spells του χαρακτήρα σας και δεν περιορίζονται σε στιλιστικό ρόλο.

Πηγή:www.gameworld.gr

Πόσα γνωρίζουν οι χρήστες των social media για εσάς; (Video)

 

Πως να εξαφανίσετε τα ίχνη σας στο διαδίκτυο σε 9 απλά βήματα! (Infographic)

Facebook Comments