745aeb324e66cd49d1a0c94ec0d5d064_xl.jpg

Σύμφωνα με πηγές του Engadget, πέρα από το Halo 5: Guardians η Microsoft θα κυκλοφορήσει για το Xbox One μια συλλογή με HD remakes των Halo: Combat Evolved (2001), Halo 2 (2004), Halo 3 (2007) και Halo 4 (2012). Με τις έως τώρα πληροφορίες που υπάρχουν, τα Halo 3: ODST και Halo: Reach δεν θα συμπεριλαμβάνονται στο Halo: The Master Chief Collection, αν και τίποτα δεν αποκλείεται αυτή την στιγμή. Το παραπάνω πακέτο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποια προγραμματιστική εταιρεία έχει αναλάβει την μεταφορά των παραπάνω games στην κονσόλα όγδοης γενιάς της Microsoft, παρόλα αυτά μάλλον θα είναι οι Certain Affinity και Saber Interactive, οι οποίες είναι υπεύθυνες για το Halo: Combat Evolved Anniversary για το Xbox 360.

Διαβάστε επίσης:

Oι 10 πιο σημαντικοί αριθμοί στον κόσμο! (Video)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών μέσω των διαρροών για τα games που θα παρουσιάσει η Microsoft στην E3, είχε γίνει νύξη για ανακοίνωση του Halo 2 HD remake, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Master Chief Collection να αποκαλυφθεί και επίσημα σύντομα. Μένει να δούμε αν θα ισχύουν οι φήμες και αν εκτός από το Xbox One, κυκλοφορήσει και για PC. Θυμίζουμε επίσης ότι είναι στα σκαριά και η τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στο σύμπαν του Halo, με υπεύθυνο παραγωγής μάλιστα τον Steven Spielberg.

Ποια είναι η γνώμη σας για την επανακυκλοφορία των Halo με HD γραφικά;

 

Facebook Comments