b14737cd3dea91d56137e620bd8ed80d_xl.jpg

Η Rockstar Games, εταιρεία ανάπτυξης του πολυαναμενόμενου Grand Theft Auto 5, ανήρτησε στο επίσημο site της έναν αριθμό απαντήσεων που έδωσε στο κοινό λύνοντας πολλές από τις απορίες που υπήρχαν μέχρι τώρα. Σε ερώτηση για το αν θα υπάρχει η δυνατότητα χειρισμού και των τριών πρωταγωνιστών, η Rockstar απάντησε πως και οι τρείς βασικοί χαρακτήρες, ο Michael, ο Franklin και ο Trevor έχουν την δική τους ζωή, με την ξεχωριστή δουλειά που κάνουν, τους φίλους τους και τις οικογένειές τους, τονίζοντας πώς η δυνατότητα εναλλαγής χαρακτήρα είναι εφικτή αλλά όχι κατά την διάρκεια των διαφόρων αποστολών που θα έχετε αναλάβει. 

Επίσης θα μπορείτε χειριζόμενοι οποιονδήποτε χαρακτήρα από τους τρείς, να εντοπίσετε τους άλλους δύο και να τους μιλήσετε ή να τους επιτεθείτε χωρίς όμως να μπορείτε να τους σκοτώσετε. Παρόλα αυτά, ο κάθε ήρωας συνεχίζει κανονικά την ζωή του με αποτέλεσμα κάθε φορά που τον επιλέγετε να τον βρίσκετε σε διαφορετικές καταστάσεις και μέρη. Στη συνέχεια σε ερώτηση σχετικά με το customization των όπλων και των οχημάτων η Rockstar απάντησε πώς θα είναι πολύ εκτεταμένο στους δύο αυτούς τομείς αλλά απέφυγε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας απλά ότι το αποτέλεσμα θα τους ικανοποιήσει όλους.
 
Τέλος, απαντώντας στην πιο σημαντική ερώτηση του κοινού σχετικά με το αν το Grand Theft Auto 5 θα κυκλοφορήσει για τις next-gen κονσόλες και φυσικά για PC, η εταιρεία απέφυγε τελείως να απαντήσει εξηγώντας ότι το πιο σημαντικό θέμα που τους απασχολεί αυτή την στιγμή είναι να ικανοποιήσουν τους gamers των PS3 και Xbox 360 με τον καλύτερο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του στα PC, PS4 και Xbox One.
 

Το Grand Theft Auto 5 θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2013 για Xbox 360 και PlayStation 3.

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ainol Novo 10: Νέα τετραπύρηνο tablet με μπαταρία που κρατάει μια εβδομάδα χωρίς φόρτιση!

 

Τα fails δεν σταματούν ποτέ!(video)

 

Πως να αυξήσετε την διάρκεια καλής λειτουργίας στο laptop σας!(video)

Facebook Comments