089742dbba4be7e98b4fb7a4fb388f33_xl.jpg

Η Rockstar ανακοινώνει ότι το GTA V θα έρθει…

Στις 17 Σεπτεμβρίου! Τελικά η υπόσχεση για κυκλοφορία μέσα στην Άνοιξη δεν τηρήθηκε, τουλάχιστον όμως τώρα έχουμε μια ακριβή και σίγουρη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η ειλικρινής ανακοίνωση της Rockstar έχει ως εξής:

"Σήμερα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας: Το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2013.

Γνωρίζουμε ότι η ημερομηνία αυτή έρχεται τέσσερις μήνες μετά από την αρχική περίοδο που σας είχαμε δώσει και κάποιοι μπορεί να απογοητευτείτε από αυτή τη μικρή καθυστέρηση, αλλά πιστέψτε μας, πραγματικά θα αξίζει αυτό τον επιπλέον χρόνο. Το GTA V είναι ένα τεράστιο και επρίπλοκο παιχνίδι και χρειάζεται περαιτέρω τελειοποίηση για να έχει τα στάνταρ που θέλουμε τόσο εμείς όσο (κάτι που έχει μεγαλύτερη σημασία) εσείς.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση προς όλους τους fans του Grand Theft Auto  και να υποσχεθούμε ότι όλη η ομάδα μας δουλεύει σκληρά για να φτάσει το παιχνίδι εκεί που του αξίζει. Κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα εκπληρώσει (αν όχι θα ξεπεράσει) τις προσδοκίες σας αυτό τον Σεπτέμβρη. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την υπομονή σας.

Υπογραφή,
Η ομάδα του Grand Theft Auto."

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει τα format κι αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι το Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει αρχικά σε PlayStation 3 και Xbox 360. Επίσης δεν γίνεται λόγος για το αν η ημερομηνία αφορά όλο τον κόσμο ή μόνο την Αμερική. Λογικά θα ισχύει το πρώτο, καθώς το Grand Theft Auto IV είχε κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου 2008 για Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία, με την Ιαπωνία να ακολουθεί στις 30 Οκτωβρίου του ίδιου έτους.

Πηγή: http://www.gameworld.gr/

Διαβάστε περισσότερα

 

Facebook Comments