4f654d968dabf13946b7a895645798ef_xl.jpg

Η Rockstar ανακοίνωσε σήμερα μέσω του επίσημου site της ότι η έκδοση του Grand Theft Auto 5 για το Xbox 360 θα κυκλοφορήσει σε δύο δίσκους, λόγω του μεγάλου μεγέθους του παιχνιδιού. Η έκδοση του PlayStation 3 θα διατίθεται σε ένα Blu-Ray.

Η ανακοίνωση δε προκαλεί καμία έκπληξη, μιας και είχε γίνει ήδη γνωστό ότι το νεότερο μέλος της σειράς θα έχει τεράστιο μέγεθος. Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, το παιχνίδι θα απαιτεί μια υποχρεωτική εγκατάσταση στο σκληρό δίσκο της κονσόλας σας (είτε αυτή είναι το Xbox 360, είτε το PlayStation 3) με το μέγεθος των αρχείων να φτάνει τα 8GB. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι της έκδοσης του Xbox 360 με 4GB αποθηκευτικού χώρου, θα χρειαστεί να συνδέσουν είτε έναν σκληρό δίσκο (εσωτερικό ή εξωτερικό), είτε ένα USB 2.0 flash drive μεγέθους τουλάχιστον 16GB και ταχύτητα ανάγνωσης 15mb/δευτερόλεπτο, το οποίο να έχει ρυθμιστεί ώστε να αναγνωρίζεται από την κονσόλα.

Εν συνεχεία των ανακοινώσεων, η Rockstar έκανε γνωστό ότι το multiplayer mode του Grand Theft Auto 5 θα συμπεριλαμβάνεται στους δίσκους του παιχνιδιού, αλλά θα είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι με ονομασία Grand Theft Auto Online. Τέλος, οι κάτοχοι της έκδοσης του Xbox 360 δε θα χρειάζεται να αλλάζουν μεταξύ των δύο δίσκων του παιχνιδιού, καθώς αυτό θα τρέχει αποκλειστικά από το δεύτερο DVD. Το πρώτο gameplay βίντεο του GTA5 θα δοθεί στη δημοσιότητα αρκετά σύντομα, σύμφωνα με την εταιρεία, οπότε θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή.

Το Grand Theft Auto 5 θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2013 για Xbox 360 και PlayStation 3. Δεν δόθηκαν πληροφορίες για το αν και πότε θα υπάρξουν εκδόσεις για PC και κονσόλες επόμενης γενιάς.

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

Ποιό είναι το κινητό με τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στο κόσμο;(infographic)

 

Η Ευρωλίγκα στο NBA 2K14 και με Ελληνικές ομάδες!(photos)

 

 

 

Facebook Comments