d7e7a1b6c0af58477b2a38b69cf76145_xl.jpg

Σε δηλώσεις της η Polyphony Digital, η εταιρεία ανάπτυξης του Gran Turismo 6, ανέφερε ότι έχει ήδη υπό ανάπτυξη μια next-gen έκδοση του δημοφιλούς racing Gran Turismo 6, το οποίο στο PS3 θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου.

Παρότι το Gran Turismo 6 για το PlayStation 4 δεν ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου της Sony, το ότι αναπτύσσεται παράλληλα η έκδοση του PS4 σημαίνει ότι η Sony δεν θα αρκεστεί μόνο στο Driveclub (το ήδη υπάρχον racing του PS4), αλλά θα φέρει ξανά στο προσκήνιο το Νο.1 racing της που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές από gamers στις μέχρι σήμερα κονσόλες της. Ίσως λοιπόν δούμε για πρώτη φορά δύο μεγάλα racing games απ' τη Sony στην ίδια κονσόλα.

Διαβάστε επίσης:

PlayStation 4: Χρωματιστά χειριστήρια!

Βέβαια, μέχρι να κυκλοφορήσει το Gran Turismo 6 στο PS4 η Polyphony ίσως το εξελίξει τόσο, σε βαθμό που θα το ονομάσει…"Gran Turismo 7". Την δήλωση αυτή έκανε ο Kazunori Yamauchi στην Gamescom, αναφέροντας ωστόσο ότι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς θα αργήσει να ολοκληρωθεί. Ευελπιστούμε βέβαια να μη χρειαστεί το development time του Gran Turismo 5 στο PS3.

Τέλος, η Sony ετοιμάζει παράλληλα και ταινία Gran Turismo, η οποία θα αφηγείται την ιστορία του οδηγού Lucas Ordóñez. Πρόκειται για έναν παίκτη του Gran Turismo, ο οποίος ήταν λάτρης της ταχύτητας σε τέτοιο βαθμό, που έγινε και στην πραγματική του ζωή οδηγός αγώνων ταχύτητας! Μέχρι τότε, εν αναμονή για την 6η Δεκεμβρίου όταν και θα δούμε το Gran Turismo 6 στο PlayStation 3.

Πηγή:www.gameworld.gr

The Sims 4!

 

Tα 77 καλύτερα Vines στο Τwitter!(video)

Facebook Comments