63e7b205c12a14f7782fec9f06b1af42_xl.jpg

Μετά από διάφορες ειδήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για υπερίληκες gamers, άλλη μία γιαγιούλα έχει γίνει διάσημη αυτές τις ημέρες.

Η κυρία που θα δείτε στο βίντεο παίζει Grand Theft Auto 5 και το όνομα του καναλιού της έχει τίτλο "GAMERGRAN87". Το μόνο της βίντεο είναι αυτό και ανέβηκε προχθές, πράγμα που δεν αποκλείει να την κατέγραψε κάποιος άλλος και να το ανεβάσε στο YouTube. Ο κόσμος την παρακινεί να συνεχίσει να ανεβάζει βίντεο, οπότε αν το πράξει αντιλαμβάνεστε ότι θα μιλάμε για YouTuber που θα συζητιέται…για πολλά χρόνια ακόμα (καλά οκ, ίσως όχι για πάρα πολλά, αλλά μακάρι!

Διαβάστε επίσης:

Tα 10 καλύτερα ρομπότ που υπάρχουν στη γη! (Video)

Το Kotaku υποστηρίζει ότι η Knott έπαιζε Grand Theft Auto 4, οπότε θα ήταν απολύτως λογικό να συνεχίσει και με το GTA 5. Η κάμερα που καταγράφει τις αντιδράσεις της είναι αρκετά μικρή και πολλά χαρακτηριστικά προσώπου είναι ίδια. Συνυπολογίστε σε όλα αυτά το γεγονός ότι το youtube channel GAMERGRAN87 ίσως να μην είναι τυχαίο, αφού η Hilda Knott έχει γενέθλια τον Φεβρουάριο. Εμείς ευελπιστούμε απ' την πλευρά μας να συνεχίσει δυναμικά με περισσότερα βιντεάκια.

Πηγή:www.gameworld.gr

 

Facebook Comments