a642f3e409bb694ca578c9390c36593c_l.jpg

Το Germinator είναι ένας τίτλος που μου τράβηξε την προσοχή στο PS Store και μόλις είδα ότι είχε διαθέσιμο demo, αποφάσισα να το κατεβάσω. Το όνομά του μου θύμισε το Terminator και αμέσως σκέφτηκα ότι θα έχει να κάνει πρώτον με μικρόβια (germs) και δεύτερον με εξολόθρευση. Μου φάνηκε ενδιαφέρον και έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω και να σας γράψω δύο λόγια για αυτό.

Πρόκειται για δημιούργημα της Ρώσικης προγραμματιστικής εταιρίας, Creat Studios η οποία μετράει 23 χρόνια στον χώρο του gaming και έχει αναπτύξει πάνω από 25 τίτλους από το 1990. Αυτή τη φορά θέλησε να δημιουργήσει ένα game το οποίο θα μας προσέφερε μια τελείως διαφορετική εμπειρία από το bubble popping που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα. Όπως διαπίστωσα στη συνέχεια, είναι όντως κάτι πρωτότυπο αφού εδώ δεν απαιτείται να δημιουργήσετε ένα συγκεκριμένο αριθμό από φούσκες ώστε να τις σπάσετε όλες μαζί.

Τα βασικά για το Germinator
Στην ιστορία του παιχνιδιού υποτίθεται ότι είστε στρατιώτης-αντιγόνο που πολεμάει την βρωμιά και σκοτώνει τα μικρόβια. Οι αποστολές σας έχουν να κάνουν με το να μπείτε σε μολυσμένα σπίτια και να τα καθαρίσετε εξολοθρεύοντας τους παθογόνους μικροοργανισμούς με το όπλο σας, Germ-Away 3000. Όσο πιο γρήγορα τους καταστρέψετε και όσες πιο λίγες φορές πυροβολήσετε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το score σας.

Για να μη χαθείτε στην πρώτη επαφή με το παιχνίδι, πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές του στρατηγού ο οποίος σας καθοδηγεί λέγοντας τι δράση πρέπει να αναλάβετε κάθε φορά. Πριν παίξετε οποιοδήποτε επίπεδο υπάρχει και το αντίστοιχο tutorial το οποίο είναι αδύνατο να μην γίνει κατανοητό αφού είναι και αυτό από μόνο του ένα επίπεδο που πρέπει να περάσετε. Μόλις ολοκληρώσετε το tutorial, τότε θα μπορέσετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο…

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και μάθετε περισσότερα

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Mία νέα κατηγορία περιεχομένου θα προστεθεί στο Google Play!

Facebook Comments