a8ee77a96d85de391953f579d3737fa8_xl.jpg

Το Dark Souls ΙΙ είναι γνήσιο sequel και όχι πνευματικός διάδοχος του πρώτου μέρους, καθώς το σενάριο καθώς και η τοποθεσία δεν επιβεβαιώθηκε ότι θα διαδραματίζεται στο Lordran. Ο χαρακτήρας σας θα είναι ένας undead που προσπαθεί να βρει θεραπεία για κάποια κατάρα που τον βαρύνει.

Προκειμένου να επιβιώσετε λοιπόν σε όλο αυτό το σκοτάδι, εμφανίζεται μια νέα λειτουργία, η ανάφλεξη πυρσών που θα βοηθήσει κατά πολύ την εξερεύνηση. Ο Τanimura υπόσχεται πως η επένδυση χρόνου που θα κάνετε παίζοντας το παιχνίδι θα σας αποφέρει μια ακόμα πιο συναισθηματική, πιο προσωπική εμπειρία που θα είναι ταυτόχρονα πιο ρεαλιστική. Χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης του Dark Souls II αναφέρει πως θέλει οι παίκτες να είναι στρεσαρισμένοι, νευρικοί όταν παίζουν, αλλά και προσεκτικοί σε κάθε γωνία του περιβάλλοντος.

 

Προς το τέλος της παρουσίασης, ο χαρακτήρας φτάνει σε μια περιοχή που μοιάζει υπερβολικά πολύ με το Painted world of Ariamis του Dark Souls. Είναι πλέον μια ηλιόλουστη περιοχή με εκατοντάδες δράκους να πετούν πάνω απ τον επιβλητικό πύργο καθώς και γύρω από την χαρακτηριστική γέφυρα, όπου και θα…πεθάνετε με συνοπτικές διαδικασίες. 

Τα νέα είναι ενθαρρυντικά, μιας και το Dark Souls II μοιάζει να πατά στα σωστά βήματα που έθεσαν οι προκάτοχοί του. Πηγαίνοντας άλλη μια φορά κόντρα στους νόμους της αγοράς, προσφέροντας υψηλό δείκτη δυσκολίας σε σημείο διαστροφής, που όμως συμβάλλει στην (απίστευτη ομολογουμένως) αίσθηση επιβράβευσης που νιώθετε αργότερα, φαίνεται πως σε λίγο καιρό θα έχουμε ακόμα ένα άριστο ποιοτικά παιχνίδι της σειράς

Το Dark Souls II αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360 μέσα στο 2014, ενώ ενδέχεται να το δούμε μελλοντικά και σε κονσόλες της όγδοης γενιάς.

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

 

Facebook Comments