52238d0a0028fa6a306a05a6f822a332_xl.jpg

Η EA Sports έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο η Μπαρτσελόνα ανακοινώθηκε ως επίσημος συνεργάτης στο πολυαναμενόμενο FIFA 14 μέσα από μία συμφωνία διάρκειας τριών ετών.

Λόγω της συγκεκριμένης συνεργασίας οι developers προχώρησαν σε τρισδιάστατες σαρώσεις της εξωτερικής εμφάνισης 17 παικτών της Μπαρτσελόνα ώστε αυτοί να εμφανίζονται ως ψηφιακά μοντέλα στο αντίστοιχο customization mode του FIFA 14. Μεταξύ αυτών φυσικά συμπεριλαμβάνονται και όλα τα μεγάλα αστέρια των Καταλανών όπως οι Χavi Hernandez, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Dani Alves, Andrés Iniesta κ.ά.

Διαβάστε επίσης:

Επιπροσθέτως το γνωστό Camp Nou θα έχει διακεκριμένη θέση μεταξύ των υπολοίπων σταδίων ενώ στο προσεχές μέλλον η πόλη της Βαρκελώνης θα διοργανώσει και ένα τουρνουά FIFA 14. Πολλά ακόμα events θα λάβουν χώρα ώστε η συνεργασία των δύο πλευρών να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο με κυριότερο την ύπαρξη του EA SPORTS Dugout, ενός κινητού τρέιλερ το οποίο θα βρίσκεται έξω από το Camp Nou σε συγκεκριμένους αγώνες της Μπαρτσελόνα δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να παίξουν το FIFA 14.

To FIFA 14 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και αργότερα για PS2, Android, iOS, Wii, PSP και PS Vita. Στις κονσόλες όγδοης γενιάς το περιμένουμε για το Xbox One τον Νοέμβριο και για το PlayStation 4 τον Δεκέμβριο.

Πηγή:www.gameworld.gr

 

Tα 30 καλύτερα δωρεάν games σε Android και iOS -Summer edition!(video)

 

Tα 77 καλύτερα Vines στο Τwitter!(video)

Facebook Comments