3a303c51578a1eea04084555681c916c_xl.jpg

Η EA Sports θα παρουσιάσει άλλη μια έκδοση του FIFA με διαφορές ανάμεσα στα format, καθώς η Ignite Engine που ανακοινώθηκε στην press conference του Xbox One δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην έκδοση του FIFA 14 για PC, PS3 και Xbox 360, παρά μόνο στις δύο νέες κονσόλες των Sony και Microsoft.

Την είδηση αυτή μετέφερε σήμερα το πρωί ο Rob Hodson, community manager του FIFA μέσω του Twitter profile του.

Η Ignite Engine θα προβάλει τους θεατές με 3D απεικόνιση (και όχι εκείνα τα…χάρτινα ομοιόματα που βλέπαμε έως τώρα) και οι αντιδράσεις τους θα εξαρτώνται απ' την πορεία του παιχνιδιού και τις φιλοδοξίες τους (π.χ. θα ζητωκραυγάζουν ή θα γιουχάρουν αναλόγως). Αντίστοιχα, οι αντιδράσεις των παικτών θα εξαρτώνται από την περίσταση, ακριβώς όπως στο πραγματικό ποδόσφαιρο.

Η A.I. της Ignite Engine θα υπολογίζει τέσσερις φορές περισσότερες αντιδράσεις για κάθε δευτερόλεπτο σε σχέση με τα υπόλοιπα games της EA Sports! Με περισσότερες επιλογές στο μυαλό τους, οι παίκτες που θα ελέγχονται απ' τη CPU -για παράδειγμα- στο FIFA 14 θα έχουν πιο άμεση απάντηση στις κινήσεις σας, δυσκολεύοντάς σας ακόμη περισσότερο. Φυσικά, οι συμπαίκτες σας αντίστοιχα θα κάνουν πιο λογικές κινήσεις μέσα στο γήπεδο.

Επιπλέον, οι παίκτες θα αντιδρούν ανάλογα με το πως έχει εξελιχθεί ο αγώνας τη δεδομένη στιγμή. Αν για παράδειγμα η ομάδα ενός παίκτη χρειάζεται επειγόντως γκολ, τότε αυτός θα βιαστεί να εκτελέσει ένα πλάγιο, ένα κόρνερ ή ένα φάουλ όσο ο χρόνος πλησιάζει προς τη λήξη. Τα animations και οι λεπτομέρειες απεικόνισης των παικτών θα αναπτυχθούν "10 φορές περισσότερο" σύμφωνα με την EA, κάτι που όμως αναμένουμε να δούμε στην πράξη.

Δείτε το τρέιλερ της Ignite Engine, η οποία θα αντικατοπτρίζει τις κινήσεις και την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών στο virtual γήπεδο του FIFA 14.

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

 

 

Facebook Comments