6d74868f1c9e58766ed0d2828f322815_xl.jpg

Η 2K Games έδωσε στην δημοσιότητα ένα καινούργιο οχτάλεπτο gameplay βίντεο για το Evolve, ένα υποσχόμενο first-person shooter τεσσάρων κυνηγών εναντίον ενός αρπακτικού από τους δημιουργούς του πασίγνωστου Left 4 Dead. Το βίντεο είναι διαδραστικό, γι’αυτό αν ενεργοποιήσετε τους σχολιασμούς μπορείτε να διαλέξετε ποια εκδοχή του κυνηγιού επιθυμείτε να δείτε: τη μεριά ενός εκ των τεσσάρων κυνηγών ή τη μεριά του αρπακτικού Goliath.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο γίνεται σχολιασμός από τον Aaron Chambers "Ayesee" και τον Chris Ashton από την εταιρία Turtle Rock Studios. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στοιχεία του user interface όπως health bars και jetpack meters αποκρύφτηκαν για διάφορους λόγους στο βίντεο.
Διαβάστε επίσης:
 

Το Evolve είναι ένα ανταγωνιστικό sci-fi shooter όπου μέσα σε αυτό τέσσερις κυνηγοί αντιμετωπίζουν ένα τέρας που ελέγχεται από έναν παίκτη, το οποίο καταβροχθίζοντας τη γύρω άγρια ζωή της ζούγκλας ενισχύει την πανοπλία του. Οι κυνηγοί διαθέτουν επίσης κάποιους άσσους στα μανίκια τους.

 
Αρχικά, η εταιρία THQ είχε αναλάβει την έκδοση του Evolve αλλά μετά την πτώχευσή της η 2K Games απέκτησε τα πνευματικά δικαιώματά του έναντι 10.8 εκατομμυρίων δολαρίων.
 
Το Evolve θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2014 για PC, PS4 και Xbox one.
Πηγή: www.gameworld.gr

 

Facebook Comments