984202f4d6de116c00873f928ef1c6b5_xl.jpg

Πριν από 14 χρόνια το Everquest, ως ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο MMORPG, μάγεψε για πρώτη φορά τους gamers όλου του κόσμου. Αποτέλεσε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο συγκεκριμένο genre και δίδαξε τα MMORPG που ακολούθησαν. Σήμερα, 9 χρόνια μετά την κυκλοφορία του EverQuest 2, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του πολυαναμενόμενου διαδόχου του, ονόματι EverQuest Next (EQN).

Ο πρόεδρος της Sony Online Entertainment, John Smedley δήλωσε πως με αυτό τον τίτλο η εταιρεία ξαναγυρίζει στις ρίζες τις, αλλά και ξεκινάει μια νέα εποχή για το είδος. Σύμφωνα με αυτόν, πολλά MMORPG αποτυγχάνουν διότι οι παίκτες παίζουν το περιεχόμενό τους πιο γρήγορα σε σχέση με τον χρόνο που χρειάζονται οι developers γαι να δημιουργήσουν νέο. Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει, καθώς το EverQuest Next θα προσφέρει έναν ζωντανό κόσμο του οποίου οι παίκτες θα γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι και θα παράγουν νέο περιεχόμενο μαζί με τους δημιουργούς.

Ο Smedley ανέφερε επίσης πως το ΕQN δεν αποτελεί συνέχεια της μέχρι τώρα ιστορίας, αλλά ολοκληρωτική επανεφεύρεση χαρακτήρων, παραδόσεων και περιβάλλοντος. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2009, αλλά πριν από δύο χρόνια η Sony πήρε την απόφαση να επανεξετάσει την κατεύθυνσή του με αποτέλεσμα το πρώτο να εξελιχθεί διαφορετικά από όλα τα υπάρχοντα MMORPG, σε σημαντικούς τομείς τους οποίους αναλύουμε στους παρακάτω μεσότιτλους.

Διαβάστε επίσης:

Flashback: Τα 10 καλύτερα videogames της δεκαετίας του '90!(video)

Οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνούν και να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον με τον τρόπο της αρεσκείας τους. Δεν θα υπάρχουν levels. Περισσότερα από 40 classes (ή επαγγέλματα) θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας, με δεξιότητες πολλών επιπέδων και εξειδικευμένα όπλα προς συλλογή και εκμάθηση. Ο συνδυασμός δεξιοτήτων διαφορετικών class θα είναι εφικτός, δημιουργώντας έτσι χαρακτήρες που φαντάζουν τόσο ξεχωριστοί όσο και ισχυροί.

Πηγή:www.gameworld.gr

Διέρρευσε το manual του LG G2,αποκαλύπτωντας πολλά για το νέο μοντέλο…(video)

 

Αυτή είναι η πιο τρομακτική νεροτσουλήθρα του κόσμου!

 

Facebook Comments