e9e8c5ff27222f4772b98257eb555fa1_xl.jpg

To EVE: Valkyrie, το βασισμένο στην τεχνολογία Virtual Reality multiplayer Shooter με διαστημικά αεροσκάφη, επανασχεδιάστηκε βασισμένο στην νέα Unreal Engine 4, αλλάζοντας μηχανή μετά την Unity που είχε χρησιμοποιηθεί για το demo, όπως ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής CCP Games.

Όπως δήλωσε ο Chris Smith, o lead game designer του παιχνιδιού: "Μας προσφέρει οικειότητα. Μας προσφέρει μια τρομερή μηχανή. Έχω δουλέψει με την Unreal στο παρελθόν. Μας παρέχει έτοιμη πρόσβαση στην αγορά. Δεν είμαι επιχειρηματίας, έτσι για εμένα είναι απλά μια φοβερή μηχανή που θα δημιουργήσει ένα φοβερό game. Μου επιτρέπει να εκφράσω αυτά που χρειάζομαι μέσα από ένα εργαλείο με το οποίο έχω εξοικείωση. Όσον αφορά τον κώδικα, όλοι δείχνουν να προσαρμόζονται πολύ γρήγορα. Αυτό που βλέπετε σήμερα είναι από το σημείο μηδέν τον Ιανουάριο μέχρι τώρα".

Δείτε και εσείς το βίντεο με το pre-alpfa gameplay από το EVE: Valkyrie, το οποίο παρουσιάστηκε στο Fanfest 2014 παρακάτω. Να σημειώσουμε πως εδώ βλέπετε την Unreal Engine 4:

Επιπρόσθετα, η CCP ανακοίνωσε πως η ηθοποιός Katee Sackhoff του Battlestar Galactica θα παίζει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο παιχνίδι. Η Sackhoff θα υποδύεται την Rán, την αρχηγό των πιλότων των μαχητικών Valkyrie.

Διαβάστε επίσης:

Όπως δηλώνει η Sackhoff: "Την πρώτη φορά που έπαιξα το EVE: Valkyrie αμέσως ήξερα πως έπρεπε να συμμετάσχω σε αυτό. Ακόμα και με τους ρόλους που έχω παίξει, αυτός είναι ο πιο κοντινός στο να είμαι μία αληθινή πιλότος διαστημόπλοιου. Είναι μια πραγματικά μεταβατική video game εμπειρία".

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Eve: Valkyrie παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Πηγή: www.gameworld.gr

Nod: Το δαχτυλίδι για έλεγχο των ηλεκτρονικών συσκευών! (Video)

 

Ηuawei Ascend P7: Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες σε μάυρο χρώμα! (Photos)

Facebook Comments