3000305f45f93e79e74b8dce623d19a4_xl.jpg

Η Turbine, Inc., δημιουργός του MMORPG The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, ανακοίνωσε ότι θα μπει κι αυτή με τη σειρά της στην αγορά των MOBA games, με το Infinite Crisis.

Πρόκειται για ένα free-to-play παιχνίδι με ήρωες από τον κόσμο των κόμικ της DC. Παρότι παρόμοια games έχουν αποτύχει κατ' επανάληψη στο παρελθόν, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πως θα καταφέρει να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο στα δεδομένα ενός MOBA game. Πλέον δεν θα χρειάζεται να "μάθετε" τους αντίστοιχους heroes ή champions, καθώς οι ήρωες θα σας είναι ήδη γνωστοί.

Το ρόστερ ηρώων που ανακοινώθηκε περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τους Nightmare Batman, Doomsday, Flash, Gaslight Batman, Gaslight Catwoman, Gaslight Joker, Green Lantern, Poison Ivy, Shazam, The Joker, Wonderwoman και Zatana. Αντιλαμβάνεστε δηλαδή ότι θα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές εκδόσεις των υπερηρώων της Marvel. Περισσοτεροι χαρακτήρες θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες, μαζί με την ημερομηνία της beta. Θα υπάρχει επίσης αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, το οποίο θα αλλάζει δυναμικά την ώρα της μάχης, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Για την ιστορία, το Infinite Crisis είναι ένα κόμικ που κυκλοφόρησε την περίοδο 2005/2006 από την Marvel. Συνεπώς ο τίτλος του παιχνιδιού δεν είναι τυχαίος. Το αναμένουμε για κυκλοφορία στα PC, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ακόμη κάποια περίοδος κυκλοφορίας…

Πηγή: www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

Facebook Comments