237735a629954b4dc087ccbe74e0b757_m.jpg

Το Drive δεν είναι είναι ακόμη μια ολοκληρωμένη δημιουργία αλλά αξίζει της προσοχής σας. Όπως θα δείτε στο βίντεο, η εταιρεία ανάπτυξης  BeamNG έχει δημιουργήσει μία engine με απαράμιλλους κανόνες φυσικής, όπου τα οχήματα συμπεριφέρονται τόσο ρεαλιστικά, ανάλογα με την ισχύ και το σημείο σύγκρουσης, που θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν στα γνωστά σποτάκια κατά της απρόσεκτης οδήγησης.

Η δημιουργία της BeamNG θα περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά modes στην τελική μορφή της, από αγώνες σε δρόμους μέχρι και αστυνομικές καταδιώξεις, το πιο αναμενόμενο όμως ίσως να είναι τα destruction derby. Τα τελευταία για πρώτη φορά θα δίνουν την δυνατότητα πραγματικών αυτοκινητιστικών μαχών, με κάθε χτύπημα να επηρεάζει την απόδοση και συμπεριφορά των οχημάτων, σε βαθμό που θα κάνει πρώτη αγωνία σας τον τερματισμό και όχι την νίκη. Θα προσφέρεται επίσης ένα sandbox mode καριέρας όπου θα επιλέγετε εσείς το gameplay που προτιμάτε.

Διαβάστε επίσης:

Διέρρευσε το πρώτο για το iPad 5!(video)

Προς το παρόν μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν tech demo του Drive κάνοντας κλικ εδώ, αλλά και να αγοράσετε την έκδοση alpha για 11.50€, μαζί με την υπόσχεση όλων των μελλοντικών αναβαθμίσεων μέχρι και το τελικό παιχνίδι.

Φυσικά, λόγω του πρώιμου σταδίου ανάπτυξης δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ η μόνη επιβεβαιωμένη έκδοση είναι για PC.

Flashback: Τα 10 καλύτερα videogames της δεκαετίας του '90!(video)

 

Προσωπικά jets στην Aμερική πωλούνται προς 125.000 δολάρια!(video)

 

Facebook Comments