220ebe4d6264a9866b5f27c45fd6f420_xl.jpg

H Blizzard έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Reaper of Souls, το πολυαναμενόμενο expansion του Diablo III. Σε αυτό βλέπουμε αρκετά από τα νέα στοιχεία που εισάγονται στο δημοφιλές Action RPG.

Διαβάστε επίσης:

H φάρσα με το Grand Theft Auto 5! (Video)

Όπως είδατε στο σχετικό βίντεο το Reaper of Souls φέρνει αρκετές αλλαγές, όπως το Adventure mode στο οποίο αναλαμβάνετε διάφορα bounty quests με έπαθλο XP και μπόλικο gold. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο mode όλα τα waypoints είναι ξεκλειδωμένα, οπότε μπορείτε με άνεση να μεταφερθείτε σε όλες τις περιοχές του χάρτη. Επιπλέον, προστίθενται νέοι μηχανισμοί crafting που ονομάζονται enchanting και transmogrifying, το Paragon σύστημα βελτιώνεται, ενώ εισάγεται και ένας νέος Artisan ονόματι Mystic.

To προσεχές Σαββατοκύριακο η Blizzard αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες στην έκθεση BlizzCon, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld καθώς σας ενημερώσουμε με σχετικό update για οτιδήποτε νεότερο προκύψει. 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Diablo III: Reaper of Souls δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά έγινε σαφές πως θα κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox 360 και PS4.

Πηγή:www.gameworld.gr

Το iPad Air στο πιο σκληρό τεστ που έχετε δει! (Video)

 

Το πρώτο μεταλλικό 3D Printed όπλο στον κόσμο! (Video)

Facebook Comments