a2f2df7373327d2767d614f5c77c4073_xl.jpg

Σύμφωνα με δήλωσεις του Jean-Francois Dugas (executive game director) και του Emile Pednault (game designer) στο Eurogamer, η επερχόμενη έκδοση του Deus Ex: Human Revolution για το Wii U θα είναι η καλύτερη από όσες έχουν κυκλοφορήσει και θα ανταμείψει τους fans της Nintendo. Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βελτιώσεις που θα περιλαμβάνει η έκδοση για το Wii U και όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω λίστα οι δηλώσεις των δύο developers δείχνουν να ευσταθούν.

– Βελτιωμένα boss fights. Κάποια bosses θα μπορούν να σκοτωθούν χρησιμοποιώντας stealth τακτικές, χωρίς να χρειαστεί να πυροβολήσετε με το όπλο σας
– Αnti-aliasing και καλύτερο shadow mapping
– Βελτιώσεις στην Α.Ι των εχθρών
– Mapping των abilities στο GamePad ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μέσω της οθόνης αφής
– Όλα τα DLC και οι downloadable αποστολές θα είναι ενσωματωμένα στην ροή της ιστορίας
– Director's commentary διάρκειας 8 ωρών, το οποίο θα μπορείτε να το ακούσετε παράλληλα ενώ παίζετε

Πέρα από τα παραπάνω, η σημαντικότερη προσθήκη είναι ο μηχανισμός Neural Hub που χρησιμοποιεί το Wii U GamePad. Μέσω του μηχανισμού αυτού θα μπορείτε να σκανάρετε τους εχθρούς σας και το περιβάλλον χρησιμοποιώντας την Smart Vision του Adam Jensen. Κατά πάσα πιθανότητα η υλοποίηση του Neural Hub θα έχει αρκετές ομοιότητες με τον αντίστοιχο μηχανισμό που είδαμε στο ZombiU. O Dugas πρόσθεσε επί του θέματος: "To GamePad θα σας βοηθήσει να βυθιστείτε ακόμη περισσότερο στον κόσμο του Deus Ex. Θα σας δοθεί η εντύπωση ότι το GamePad αποτελεί ένα από τα augmentations του κεντρικού πρωταγωνιστή." Όσον αφορά για την κυκλοφορία του Deus Ex: Human Revolution Director's Cut και στα υπόλοιπα format ο Dugas κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

H Square Enix έδωσε στην δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του Deus Ex: Human Revolution Director's Cut. Οι όποιες φήμες υπήρχαν για κυκλοφορία και σε άλλα format δεν επαληθεύονται, καθώς όπως όλα δείχνουν το remake του δημοφιλούς sci-fi FPS/RPG θα διατεθεί αποκλειστικά στο Wii U. Για την ώρα δεν υπάρχει πάντως ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή: www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

Facebook Comments