f1fee6f223a43d01711201e511de6539_m.jpg

Η Ubisoft αποκάλυψε την game engine που θα χρησιμοποιήσει στο επόμενο Call of Juarez, το οποίο θα φέρει την ονομασία Gunslinger και θα διεξάγεται στην άγρια δύση.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο online για PC PlayStation 3 και Xbox 360, μέσω UPlay, PSN και Xbox Live αντίστοιχα. Βάση σεναρίου, θα αναλαμβάνετε τον ρόλο του Silas Greaves (σ.σ. καμία σχέση με τον Σύλλα Σεραφείμ), ενός κυνηγού επικυρηγμένων. Αναμένεται να βρείτε μπροστά σας γνωστές ιστορικές μορφές που έζησαν στην πραγματικότητα, όπως τους Billy the Kid και Jesse James.

Το παιχνίδι αναπτύσσει για άλλη μια φορά η Techland, η οποία για τους μη γνώστες έχει δημιουργήσει όλα τα Call of Juarez μέχρι σήμερα. Η μόνη της αξιόλογη δουλειά είναι το Dead Island, καθότι το Call of Juarez: The Cartel δεν μας ενθουσίασε καθόλου το 2011. Παράλληλα με το Gunsligern, ετοιμάζεται και το Dead Island: Riptide, κάτι που σημαίνει ότι η πολωνική προγραμματιστική εταιρεία θα έχει πολύ δουλειά για φέτος.

Ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο με ένα χαμηλό κόστος ίσως αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα φθηνή πρόταση στην αγορά των First-Person Shooters.

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Chromebook για όλους! Διαθέσιμο σε έξι χώρες,από τρεις κατασκευαστές!(video)

Facebook Comments