8213275da7f6424a4c7f45a380d7a038_xl.jpg

Η Activision παρουσίασε πριν από λίγες ώρες το multiplayer mode του νέου Call of Duty. Το First-Person Shooter με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως αποκαλύπτεται εκτενέστερα για το mode που -ας μην κρυβόμαστε- παίζετε πολύ περισσότερο σε σύγκριση με το campaign, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Πρώτος στη σκηνή ανέβηκε ο Eric Hirshberg, διευθύνων σύμβουλος της Activision. Ξεκίνησε αναφέροντας κάποια βασικά στοιχεία για το multiplayer mode του Call of Duty: Ghosts. Πιο συγκεκριμένα, θα έχουμε τα εξής μενού:

Your Soldier: Ένα μενού όπου θα υπάρχει μεγάλο customization, με αλλαγές στα ρούχα, την εμφάνιση, το βάρος, ακόμα και το φύλο του στρατιώτη. Συνολικά θα έχουμε πάνω από 20.000 συνδυασμούς. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι και 10 στρατιώτες με τα όπλα που επιθυμείτε και να τους χρησιμοποιήσετε αργότερα στα Squad modes, τα οποία θα αναλύσουμε εκτενέστερα παρακάτω. Σύμφωνα με την Activision θα προστεθεί επίσης μια νέα class ονόματι Marksman. Ο Marksman θα εξειδικεύεται στα όμωνυμα rifles, τα οποία αποτελούν ένα υβρίδιο μεταξύ των sniper και assault rifles.

Διαβάστε επίσης:

Perks: O μηχανισμός των perks έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές. Καταρχήν κάθε perk θα έχει μια συγκεκριμένη αξία που θα μετριέται σε πόντους και συγκεκριμένα από έναν έως πέντε πόντους. Όταν επιλέγετε το loadout σας θα έχετε στην διάθεσή σας οχτώ perk πόντους και με βάση αυτούς καλείστε να επιλέξετε τα επιθυμητά perks σας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρέστε τα secondary weapons από τον στρατιώτη με στόχο να "ξεκλειδώσετε" ακόμη περισσότερους perk πόντους.

Your World: Στο Ghosts θα συναντήσετε Dynamic map events, δηλαδή γεγονότα που θα συμβαίνουν live ενώ παίζετε σε έναν multiplayer χάρτη. Για παράδειγμα στον map ονόματι Octane θα μπορείτε να ανατινάξετε ένα βενζινάδικο για να εμποδίσετε την προσπέλαση των εχθρικών δυνάμεων ή να τοποθετήσετε εκρηκτικά σε διάφορους τοίχους με στόχο να τους κατεδαφίσετε, ώστε να κινείστε με μεγαλύτερη άνεση στον χάρτη.

Συνολικά στο multiplayer mode του παιχνιδιού θα δούμε 7 νέα modes, πάνω από 30 νέα όπλα, μία νέα weapon class, πάνω από 20 kill streaks, νέο Co-Op και κυρίως μια νέα μηχανή γραφικών.

 

 

Facebook Comments