ef511dd311d205a6bce54596fcd8b2c6_xl.jpg

H Activision μετά το Revolution ετοίμασε ένα ακόμη DLC για το Call of Duty: Black Ops II, το οποίο θα φέρει τον τίτλο Uprising. To Uprising θα περιέχει τέσσερις νέους multiplayer maps που θα ονομάζονται Magma, Encore, Vertigo και Studio. Ο χάρτης Magma περιλαμβάνει ένα σύγχρονο ιαπωνικό χωρίο που βρίσκεται δίπλα σε ένα ηφαίστειο και ο Encore διαδραματίζεται στο Λονδίνο και συγκεκριμένα σε έναν εγκαταλελειμμένο συναυλιακό χώρο. Αντίστοιχα, με τον Vertigo θα ταξιδέψετε στην Ινδία σε ένα ουρανοξύστη, ενώ ο χάρτης Studio αποτελεί remake του Firing Range από το πρώτο Black Ops.

Εν τω μεταξύ, θα περιλαμβάνεται μια νέα ιστορία για το mode Zombies, ονόματι Mob of the Dead, με τους παίχτες να αναλαμβάνουν τον ρόλο τεσσάρων μαφιόζων που προσπαθούν να δραπετεύσουν από το Alcatraz. Πρωταγωνιστές είναι τέσσερις γνωστοί ηθοποιοί με μακρά θητεία σε γανγκστερικές ταινίες και συγκεκριμένα οι Ray Liotta (Goodfellas), Michael Madsen (Reservoir Dogs), Joe Pantoliano, Chazz Palminteri. Επιπλέον, θα εισαχθεί ο μηχανισμός Purgatory που θα λαμβάνει χώρα αφού πεθάνετε στο mode Zombies και κατά την διάρκεια του θα πρέπει να ολοκληρώσετε συγκεκριμένα objectives.

Το Uprising θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου για το Xbox 360, ενώ ένα μήνα αργότερα αναμένεται να μεταφερθεί στα PC και PS3. Το DLC θα κοστίζει 1200 Microsoft Points και θα είναι δωρεάν για τους κατόχους του Season Pass.

 

Πηγή: www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

Facebook Comments