801550e139fcccdf219f6b8c9db2089c_xl.jpg

ο Revolution ήταν το πρώτο DLC για το Call of Duty: Black Ops 2. Με κόστος 15 ευρώ, μπορέσατε να παίξετε σε τέσσερις νέους multiplayer χάρτες, να δοκιμάσετε ένα νέο zombie mode, ενώ ξεκλειδώσατε ένα ολοκαίνουριο Sub-Machine Gun, το Peacekeeper και είχατε δωρεάν μια μοναδική calling card για να στολίζει το dogtag σας.

Το Uprising αποτελεί το δεύτερο DLC του Black Ops 2 αλλά δεν μπορεί να προσφέρει όσα το Revolution καθώς το περιεχόμενό του είναι…περιορισμένο. Όπως ήδη γνωρίζετε, κυκλοφορεί στο Xbox 360 από τις 16 Απριλίου και στις 16 Μαϊου ήρθε για πρώτη φορά σε PC και PS3. Αποφασίσαμε λοιπόν να παίξουμε την εβδομάδα αυτή την έκδοση του Uprising στην κονσόλα της Sony και σας μεταφέρουμε όλα τα περιεχόμενά της.

Multiplayer Maps
Όπως σε κάθε DLC, έτσι και σε αυτό θα μπορέσετε να παίξετε multiplayer matches σε τέσσερις νέους χάρτες.

Ο πρώτος χάρτης ονομάζεται Studio και είναι ένα remake του παλιού Firing Range. Υποτίθεται ότι διαδραματίζεται στο Hollywood στα σκηνικά διαφόρων ταινιών. Ως χάρτης είναι απλός και αισθητικά όμορφος αφού από την μια πλευρά θα δείτε ένα κάστρο και ακριβώς απέναντι ένα διαστημικό κέντρο.

Ο δεύτερος χάρτης ονομάζεται Encore και σας βάζει να παλέψετε μέσα σε μια συναυλία. Το περιβάλλον είναι χαρούμενο αλλά η σκηνή στην οποία μπορείτε να ανεβείτε και να αρχίσετε να πυροβολάτε είναι εντελώς άδεια (θα μπορούσε δηλαδή να έχει συγκρότημα, θεατές στις εξέδρες κτλ. ώστε να στηθεί ένα πραγματικό μακελειό!). Μυστικό αυτού του χάρτη είναι οι υπόγειοι διάδρομοι κάτω από τη σκηνή.

 

Το τρίτος χάρτης ονομάζεται Magma και όπως καταλαβαίνετε από το όνομά του, είναι φλεγόμενος. Βρίσκεται σε μια ιαπωνική πόλη στην οποία εξεράγη ένα ηφαίστειο και ακολούθησε σεισμός. Είναι ο δυσκολότερος χάρτης διότι είναι γεμάτος με επικίνδυνα σημεία από τα οποία μπορεί να πέσετε στην φωτιά, έχει πολλά αδιέξοδα και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κάνετε defend κάποιο σημείο στο Domination mode.

Ο τέταρτος και τελευταίος χάρτης είναι ο Vertigo και μπορεί να τον μπερδέψετε με τον Overwatch από το Modern Warfare 3. Παρότι μοιάζουν πολύ, δεν πρόκειται για remake αλλά για έναν ολοκαίνουριο χάρτη αφού βρίσκεται πάνω σε έναν ουρανοξύστη στο Mumbai και όχι στην Νέα Υόρκη. Μπορούμε να πούμε ότι είναι ο πιο περίπλοκος χάρτης αφού υπάρχουν διάφορα σημεία που μόνο οι έμπειροι παίχτες θα εντοπίσετε και στα οποία μπορείτε να σπάσετε τζάμια και να πηδήξετε μέσα από αυτά για να ξαφνιάσετε τους αντιπάλους σας.

 

 

Mob of The Dead
Το νέο zombie mode του Black Ops 2 θυμίζει λίγο τις παλιές καλές εποχές από το World at War και Black Ops Ι. Στο Mob of The Dead δεν θα έχετε τις περίπλοκες αποστολές που είδαμε στο προηγούμενο DLC όπως το να φύγετε από τον ένα ουρανοξύστη και να πάτε στον άλλον ή να αναλάβετε τον ρόλο του zombie και να κυνηγάτε τους φίλους σας. Εδώ προτεραιότητα έχει η επιβίωση και ο τελικός σκοπός είναι να ξεφύγετε από το μέρος όπου βρίσκεστε.

Ξεκινάτε μαζί με άλλους τρεις παίχτες ή μόνος σας στις φυλακές του Alcatraz. Το τοπίο στην αρχή είναι μια απ’ τα ίδια. Βρίσκεστε σε ένα μέρος με μπαριέρες από τα οποίο βγαίνουν τα zombies, καθώς και κλειστές πόρτες τις οποίες πρέπει να ξεκλειδώσετε συλλέγοντας πόντους. Μόλις ανοίξετε τις πρώτες 3-4 πόρτες, θα δείτε πόσο περίπλοκος είναι ο χάρτης. Είναι γεμάτος με αδιέξοδα και μικρά δωματιάκια (κάτι σαν λαβύρινθος) και αν δεν προσέξετε θα χαθείτε. Τα όπλα βρίσκονται σε τοίχους σε περίεργες γωνίες τις οποίες πρέπει να μάθετε απ’ έξω αν θέλετε να γυρίσετε για να αγοράσετε σφαίρες.

 

Μόλις ανοίξετε το 90% των πορτών που υπάρχουν θα μπορέσετε να κατανοήσετε το μέγεθος αυτού του χάρτη. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους που έχουμε δει αλλά και αρκετά περίπλοκος. Παρόλα αυτά, επειδή έχει πολλές διεξόδους θα σας είναι πιο εύκολο να ξεφύγετε σε περίπτωση που σας την πέσουν πολλά zombies μαζί και δεν θα στριμωχτείτε ποτέ, όπως συμβαίνει σε άλλους χάρτες.

Οι χαρακτήρες με τους οποίους μπορείτε να παίξετε είναι οι: Finn O'Leary, Albert Arlington, Salvatore DeLuca, και Billy Handsome ενώ το voice acting τους έχουν αναλάβει οι Michael Madsen, Ray Liotta, Joe Pantoliano και Chazz Palminteri, ηθοποιοί οι οποίοι είναι γνωστοί για τις gangster ταινίες τους. Όπως είπαμε και πριν, σκοπός σας είναι να βρείτε ένα τρόπο να ξεφύγετε από τις φυλακές του Alcatraz. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να βρείτε το Warden’s Key, για να ανοίξετε τις κατάλληλες πόρτες και να συνεργαστείτε έτσι ώστε να μαζέψετε τα μέρη που χρειάζεστε για να χτίσετε το Icarus, το αεροπλάνο με το οποίο θα ξεφύγετε.

Εκτός από το Icarus στα workbenches που θα βρείτε μπορείτε να φτιάξετε και άλλα αντικείμενα όπως το Zombie Shield που είναι ασπίδα και το Acid Gat Kit το οποίο είναι ένα όπλο που πετάει οξύ στα πάτωμα ή κατευθείαν στα zombies. Να θυμίσουμε ότι με το Zombie Shield μπορεί να σκοτώσετε ένα zombie αν το χτυπήσετε πολλές φορές. Δεν θα πάρετε πόντους για το kill αλλά μόνο 10 points για κάθε χτύπημα.

 

Όσο για τα zombies, αυτή τη φορά η εμφάνισή τους διαφέρει αφού είναι ντυμένοι ως αστυνομικοί και πάνω τους έχουν συρματόπλεγμα. Όσα καταλήγουν νεκρά συνήθως τα τρώει ο μεγάλος σκύλος που εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα πάνω σε τοίχους. Ευτυχώς αυτός ο δαιμονικός και φλεγόμενος σκύλος δεν μπορεί να σας πειράξει. Εκτός από τα κλασικά zombies, υπάρχει ένα μεγάλο που ονομάζεται Brute και τρέχει πάνω κάτω προκαλώντας σεισμό και ψάχνοντας να σας χτυπήσει. Πέφτει κάτω μετά από αρκετές σφαίρες. Ευτυχώς, ο επικίνδτυνος αυτός εχθρός δεν κυκλοφορεί σε όλα τα rounds αλλά εμφανίζεται εκτάκτως μόνο σε μερικά εξ αυτών.

Αξίζει για αγορά;
Το Uprising είναι το δεύτερο DLC για το Call of Duty: Black Ops 2 και σίγουρα προσφέρει επιπλέον περιεχόμενο. Αγοράζοντάς το θα αποκτήσετε άλλο ένα zombie mode, το Mob of The Dead στην φυλακή του Alcatraz και τέσσερις νέους χάρτες για το multiplayer. To κόστος του είναι 1.200 MS Points για την έκδοση του Xbox 360 που έχει ήδη κυκλοφορήσει από τον Απρίλιο και 15 ευρώ για την έκδοση για PC και PS3 που κυκλοφορεί από τις 16 Μαϊου. Παρόλα αυτά, σε σύγκριση με το προηγούμενο DLC, το Revolution, προσφέρει αρκετά λιγότερα αφού δεν θα πάρετε ούτε διακοσμητικό για την dog tag σας αλλά ούτε και κάποιο νέο όπλο. Η επιλογή είναι δική σας.

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Έρχεται πολύ σύντομα το οικονομικό iPhone και μάλιστα σε πολλά χρώματα!

 

Need for Speed: Rivals!(video)

 

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn: Ημερομηνία κυκλοφορίας!(video)

Facebook Comments