1de9fa8efad65b865b326ecf6080e50d_xl.jpg

Η Sony America μας ενημέρωσε ότι το Beyond: Two Souls θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, πράγμα που σημαίνει ότι η ευρωπαϊκή κυκλοφορία θα ακολουθήσει (ως συνήθως) λίγα 24ωρα μετά.

Μέχρι πρότινος περιμέναμε την interactive ταινία της Quantic Dream μέσα στο πρώτο εξάμηνο, όμως η μη ύπαρξη ουσιαστικών gameplay βίντεο απέδειξε ότι τελικά χρειαζόταν περισσότερος χρόνος. Μαζί με την είδηση αυτή, γνωστοποιήθηκε ότι στο Beyond θα πρωταγωνιστεί ο Willem Dafoe (Spider-Man, Finding Nemo, Ο Άγγλος ασθενής). Ο ρόλος του θα είναι αυτός του Nathan Dawkins, ενός "ενιγματικού επιστήμονα που θα δουλεύει για ένα μυστικό παράρτημα της χώρας εξετάζοντας παραφυσικές δραστηριότητες. Η περιέργειά του στην Jodie, συνοδευόμενη από μια προσωπική τραγωδία που θα ζήσει, θα είναι το κεντρικό θέμα του Beyond: Two Souls" σύμφωνα με την Sony.

Την Jodie θα υποδύεεται η Ellen Page, ένα κορίτσι που θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μαζί με τον Aiden, έναν…"φίλο-φάντασμα".

Δείτε ακόμη τα τελευταία βίντεο του Beyond: Two Souls από την Gamescom.

Το Beyond: Two Souls αναμένεται λίγο μετά τις 8 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο PlayStation 3.

 H Sony ανακοίνωσε επίσημα ότι το νέο adventure της, Beyond Two Souls, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 11 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το PlayStation 3.

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

 

Facebook Comments