a9a552223c66b54e684620006f9b12b8_xl.jpg

Το Kotaku έχει πληροφορίες από διάφορες πηγές που αναφέρουν ότι το Batman: Arkham Origins θα έχει και multiplayer mode. Την είδηση αυτή αποκάλυψε αρχικά ένας ανώνυμος χρήστης ο οποίος είχε πει και στο παρελθόν ότι το νέο Batman θα ονομάζεται Batman: Origins. Απ' ότι φαίνεται, δεν έπεσε και πολύ έξω στις δηλώσεις του άρα ίσως θα πρέπει να τον εμπιστευτούμε για άλλη μια φορά. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται ακόμα για επίσημη ανακοίνωση της Warner Bros Montreal και οι πληροφορίες αυτές μπορεί αργότερα να διαψευστούν.

Σύμφωνα με τις φήμες, το multiplayer mode του Batman: Arkham Origins θα είναι βασισμένο πάνω σε ομαδικές μάχες στις οποίες συμμορίες συμμαχόμενες με τον Joker και τον Bane θα κάνουν επιθέσεις στο δίδυμο Batman και Robin. Η λίστα με τους κακούς χαρακτήρες του multiplayer θα περιλαμβάνει τους: Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask και Deathstroke. Να υπενθυμίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε multiplayer στην σειρά Batman: Arkham και είναι κάτι που το ήθελαν πολλοί παίκτες μέχρι σήμερα.

To Batman: Arkham Origins θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U. Την ίδια ημέρα θα έχουμε και το Batman: Arkham Origins Blackgate για 3DS και PS Vita.

Πηγή: www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Tι γίνεται όταν βάλεις ένα iPhone 5 στον φούρνο μικροκυμάτων;(video)

 

Huawei A199: Νέο τετραπύρηνο phablet με οθόνη Full HD!(video)

 

 

Facebook Comments