91d16572500ce77da25c9b7f64525db0_xl.jpg

ο Assassin's Creed: Pirates είναι ένα mobile game το οποίο αποτελεί spin-off της ομώνυμης σειράς. To Pirates ακολουθεί τον καπετάνιο Alonzo Batilla, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με Assassins και Templars καθώς διοικεί το πλοίο και το πλήρωμά του. Το gameplay βασίζεται κυρίως σε real-time μάχες μεταξύ πλοίων, ένα χαρακτηριστικό που πρωτοείδαμε στο Assassin's Creed III.

Διαβάστε επίσης:

Tα 5 κορυφαία τεχνολογικά trends που ξεχάστηκαν πολύ γρήγορα! (Video)

Από σήμερα λοιπόν είναι διαθέσιμο στα App Store και Google Play Store το τρίτο μεγάλο update για το Pirates. Το πιο σημαντικό κομμάτι του update είναι πως προστέθηκε μία καινούργια περιοχή ονόματι La Boca del Diablo. Αυτό το μυστηριώδες νησί είναι γεμάτο σκοτεινούς θρύλους και τρομακτικές ιστορίες. Μπορείτε να μάθετε για τα μυστικά του νησιού μέσω μίας νέας αποστολής, αλλά και να εξερευνήσετε περαιτέρω το Devil's Mouth μέσα από καινούργια side quests.

Το update επίσης περιλαμβάνει καινούργια daily challenges, ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε μέχρι και τρία challenges την ημέρα όπως να συλλέγετε βιβλία, να βυθίζετε Merchant πλοία και να κάνετε Assassination missions για να πάρετε gold.

Υπάρχουν τρία επίπεδα δυσκολίας για το κάθε challenge, που σας δίνουν κέρδη αντίστοιχα με την δυσκολία της κάθε αποστολής.

 

Facebook Comments