2d3601ba2be461d1353d3a52d45329a5_xl.jpg

Το Ascend είχε ανακοινωθεί επίσημα στην Ε3 του 2012, αν και είχαμε ακούσει κάποιες πληροφορίες λίγους μήνες πριν από την εν λόγω έκθεση. Τότε μάλιστα ονομαζόταν Ascend: New Gods.

H Micrοsoft εγκατέλειψε το όλο trademark του παιχνιδιού τον περασμένο Απρίλιο, αλλά υπέβαλε αίτηση για την νέα ονομασία την περασμένη εβδομάδα, κάτι που μας δείχνει ότι η κατασκευάστρια εταιρεία των κονσολών Xbox δεν έχει εγκαταλείψει τα σχεδια της για το νεό αυτό free-to-play RPG που θα ενισχύσει την κονσόλα της.

Η Signal Studios είναι η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξή του. Στο παρελθόν μας έχει χαρίσει το Toy Soldiers και το sequel του Toy Soldiers: Cold War για PC και Xbox Live Arcade.

Το επίσημο site υποστηρίζει ότι θα ξεκινήσει μια closed beta τον ερχόμενο Ιούνιο και αμέσως μετά μια open beta αλλά το rename του τίτλου μας προιδεάζει ίσως για ένα πιο…next-gen παιχνίδι του οποίου ίσως η ανακοίνωση να γίνει στις 21 Μαίου όπου η Microsoft επιτέλους θα αποκαλύψει τα σχέδια της για το νέο Xbox που σύμφωνα με τις επικρατέστερες φήμες θα ονομάζεται Xbox Infinity.

Πηγή:www.gameworld.gr

Διαβάστε περισσότερα

Bluestacs Gamepop,νέα Αndroid παιχνιδοκονσόλα!(video)

 

Total War: Rome II: Ημερομηνία κυκλοφορίας(video)

 

PS4 και Xbox με άφθονα free-to-play games

 

Facebook Comments