a8e511e1176b2969839b46a43c57170c_xl.jpg

Ένα από τα πλέον κλασσικά Real-Time Strategy επιστρέφει –ανέλπιστα- στο προσκήνιο καθώς το δεύτερο expansion pack του Age of Empires II έγινε διαθέσιμο μέσω της υπηρεσίας του Steam, δεκατρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του The Conquerors (το πρώτο expansion). Το επονομαζόμενο The Forgotten ξεκίνησε ως ένα mod από την Forgotten Empires LLC και τελικά, έπειτα από τη συνεισφορά της Skybox Labs, κυκλοφορεί ως ένα επίσημο expansion pack, προσφέροντας τέσσερα καινούρια campaigns, πέντε πολιτισμούς και φυσικά νέες μονάδες και χάρτες.

Πιο συγκεκριμένα περιέχονται οι πολιτισμοί των Ιταλών, των Ινδών, των Σλάβων, των Ούγγρων και των Ίνκας. Επιπροσθέτως θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τέσσερα campaigns (Alaric, Sforza, Bari και Dracula), όπου θα πάρετε το μέρος των Γότθων, των Ιταλών καθώς και των στρατιών του Βλαντ του Γ' της Ρουμανίας (ή Δράκουλας όπως έγινε ευρέως γνωστός).

Σε online επίπεδο προστίθενται δύο νέα modes. Στο Treaty θα υπάρχει αρχικά ένα χρονικό περιθώριο στο οποίο οι μάχες δε θα επιτρέπονται ενώ στο Capture the Relic θα πρέπει να συλλέξετε έναν θησαυρό και να τον επιστρέψετε στη βάση σας. Επιπλέον, έχει εισαχθεί η δυνατότητα του observer mode που θα σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε online συγκρούσεις άλλων παικτών ενώ επίσης θα μπορείτε πλέον να προβάλετε ζωντανά το παιχνίδι σας στην υπηρεσία Twitch.tv.

Πηγή:www.gameworld.gr

 

Facebook Comments