Η αλήθεια είναι ότι οι ρομποτικές σκούπες δεν έχουν ξεκινήσει να έχουν ζήτηση στην Ελλάδα.

Πιο κάτω όμως θα καταλάβετε γιατί θα ήταν καλό να το πάρουμε αλλιώς όσον αφορά το τι εννοούμε με τον όρο σκούπα.

 

Neato Botvac Connected

 

Η Neato Botvac Connected είναι από τις καλύτερες σκούπες-ρομπότ της αγοράς. Η νέα εφαρμογή Neato είναι καλά σχεδιασμένη και εύκολη στη χρήση και τελικά “φέρνει” τη λειτουργία τηλεχειρισμού στη σειρά Botvac.

 

 

 

Η τιμή της είναι αρκετά υψηλή, είναι το πιο ακριβό Neato (200 δολάρια πιο ακριβή από την προηγούμενη γενιά των robot-vacuums. Το Neato Botvac Connected είναι κατάλληλο για καθαρισμό δαπέδων από οποιαδήποτε άλλη ρομπότ- σκούπα στην αγορά και κοστίζει λιγότερο από την εφαρμογή, iRobot Roomba 980. Αν είστε πρόθυμοι να ζήσετε και χωρίς τηλεχειριστήρια, μπορείτε εξοικονομήστε χρήματα, προτιμώντας την προηγούμενη γενιά Neatos – αλλά αυτό αξίζει τον κόπο.

 

Η τιμή του Neato Botvac Connected στην αγορά υπολογίζεται στα 487 ευρώ.

 

 

iRobot Roomba 880

 

Η iRobot Roomba 880 αντικαθιστά τις βούρτσες του προκάτοχου της, καθώς διαθέτει αγκαθωτά βουρτσάκια με ελαστικούς “εξαγωγείς” ως μέρος του νέου συστήματος καθαρισμού AeroForce. Αυτή η τεχνολογία αφαιρεί τις ατέλειες καλύτερα από τις προηγούμενες εκδοχές του μοντέλου, διατηρώντας τη συντήρηση στο ελάχιστο δυνατό.

 

 

Ο κάδος της υποτίθεται ότι είναι μεγαλύτερος από τα προηγούμενα μοντέλα Roomba, αλλά ακόμα γεμίζει σχετικά γρήγορα, όσον αφορά τη σκόνη και τις τρίχες.

Η Roomba 880 είναι το πιο ολοκληρωμένο, πρακτικό bot που υπάρχει μέχρι στιγμής, αλλά το Neato Robotics XV Signature Pro στα 400 δολάρια, κερδίζει ακόμα έδαφος όσον αφορά τις τρίχες των αγαπημένων μας κατοικίδιων ζώων σε όλες τις επιφάνειες δαπέδων.

Η τιμή του iRobot Roomba 880 στην αγορά είναι στα 878 ευρώ.

 

 

Dyson’s 360 Eye

 

H Dyson’s 360 Eye καταγράφει συστηματικά τα πατώματα, έχει μια απλή εφαρμογή συνοδευτικό για απομακρυσμένη πρόσβαση και είναι αρκετά ισχυρή ώστε να ρουφάει” την ανεπιθύμητη βρωμιά και τη σκόνη.

 

 

Το 360 Eye by Dyson είναι μια πολύ καλή σκούπα- ρομπότ, αλλά οι ανταγωνιστές προσφέρουν παρόμοια χαρακτηριστικά και καλύτερη απόδοση για πολύ λιγότερα.

Η τιμή του Dyson’s 360 Eye στην αγορά είναι στα 815 ευρώ.

 

Xiaomi Mi

H σκούπα- ρομπότ Xiaomi Mi (που ονομάζεται επίσης MIJIA) είναι η νέα αυτόνομη ηλεκτρική σκούπα από την Κίνα που προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ αναρρόφησης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για ένα κλάσμα (!) της τιμής των ανταγωνιστών της.

 

 

Δημιουργήθηκε από το Rockrobo (κωδικό όνομα της start up της Xiaomi)και αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Mi Ecosystem της Xiaomi, το οποίο αναζητά εταιρείες τρίτων κατασκευαστών ηλεκτρονικών ειδών να συνεργαστούν με τη Xiaomi προκειμένου να δημιουργήσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας για το σπίτι και το lifestyle εκτός των κυριότερων προϊόντων της εταιρείας : smartphones, έξυπνες τηλεοράσεις και routers.

Για να δείτε την καλύτερη τιμή της Xiaomi Mi στην αγορά μεταβείτε Twiga Deals.

 

Facebook Comments