Η ρετρό τεχνολογία επανακυκλοφορεί με πιο σύγχρονα ringtones και ειδοποιήσεις.

Η εταιρία Nokia, ο πιο δημοφιλής κατασκευαστής smartphone στον κόσμο (τόσο παλιά όσο τα παιδικά μας χρόνια), “μιλάει”στη νοσταλγία μας και επανεκδίδει ένα από τα πιο ιστορικά κινητά όλων των εποχών: το 3310.

Συγκεκριμένα, η HMD, που πρόσφατα αγόρασε τα δικαιώματα της εταιρίας Nokia, πρόκειται να επαναφέρει στην αγορά ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλέφωνα της φινλανδικής εταιρείας, που δεν είναι άλλο από το Nokia 3310.

Για όσους δεν είναι τόσο παλιοί όσο εμείς, η συσκευή κυκλοφόρησε το 2000, εντυπωσιάζοντας με την κομψή σχεδίασή της, την μεγάλη αυτονομία της, αλλά και την υψηλή αντοχή της, για την οποία μάλιστα φημίζεται μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίζετε ή να μην έχετε έστω κι έναν στον κοινωνικό σας περίγυρο, που να μην έχει σε ένα συρτάρι φυλαγμένο σαν κόρη οφθαλμού αυτό το θρυλικό μοντέλο της Nokia.

Αυτή η νέα ‘επανακυκλοφορία” έρχεται πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που θα περιμένατε να έχει σε ένα smartphone: σύνδεση 4G, κάμερα, εφαρμογές Android, υποδοχή κάρτας SD, υποδοχή USB και πρίζα για τα ακουστικά.

 

Σε αυτό το σημείο ας ελπίσουμε ότι το 4G 3310 θα “ακολουθήσει” τις σύγχρονες τάσεις και ικανότητες των smartphones (έστω και κατά προσέγγιση), αν όχι για άλλο λόγο, γιατί φαίνεται σαν το ιδανικό κινητό για να έχεις μαζί σου σε συναυλία, εάν καταφέρει και πιάσει καλό σήμα και με το φίλο σου από δίπλα να σας βγάζει selfie ενόσω προσπαθείς να βγάλεις άκρη με το πληκτρολόγιο (το ξέρω είμαι retro lover).

 

Facebook Comments