howwwww.jpg

 

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις σας, πηγαίνετε στις Εφαρμογές, βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να αλλάξετε και πατήστε πάνω σε αυτήν, καταργήστε την επιλογή του ελέγχου που βρίσκεται δίπλα στο "Προβολή ειδοποιήσεων", στη συνέχεια πατήστε ΟΚ και είστε έτοιμοι ! Θέλετε να επανακτήσετε πίσω τις κοινοποιήσεις; Απλά βάλτε τον έλεγχο πίσω στο κουτί και κάντε επανεκκίνηση του app και είστε έτοιμοι!Δείτε το video….

Facebook Comments